Me ndikim të madh, inovativ dhe përparimtarë, Gucci është duke sjellur revulucion duke sjellur një qasje moderne për modën. Nën misionin e ri të drejtorit kreativ Alessandro Michele, shtëpia ka ripërcaktuar luksin për shekullin 21, duke përforcuar pozitën e vet si një nga shtëpitë më të dëshirueshme në mbarë botën. Eklektik, bashkëkohorë, romantik – produktet Gucci përfaqësojnë kulmin e mjeshtrisë italiane dhe janë të pakrahasueshëm për cilësinë e tyre dhe kujdesin për detaje.

Gucci është pjesë e Kering Group, lider botëror në veshje, aksesorë dhe grim që posedon një portofol të brendeve të fuqishme të luksit, sportit dhe menyës së jetesës.


Passion përdor produktet e markës së njohur botërore GUCCI.

• Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja.

• Të përdorim produktet më cilësore dhe t’i ofrojmë shërbimet me çmimet më të volitshme dhe me kualitative në treg.

• Passion ofron vazhdimisht risi për tregun e Kosovës. Për shembull, i pari sjell në treg metodat dhe shërbimet më të reja të eksperimentuara në Evropë, SHBA dhe më gjerë.

Për Passion historia vazhdon me çdo klient, që kënaqet me shërbimet e studiove tona.

Dhe, çdo klient i yni, është pjesë e historisë dhe suksesit tonë!