Gift Cards

Parapaguj në vlerë prej 69.99€ dhe përfito kartel në vlerë prej 100€.

Porosit kartelë dhe bëja një dhuratë nënës, motrës, shoqes, të dashurës apo bashkëshortës.

Kartelën mund ta shfrytëzoj vetëm personi i autorizuar dhe nuk vlen për shërbimet që janë në zbritje.

Kartelën mund ta merrini dhe ta paguani në zyren e Passion me adresë: shiko adresën këtu.