Në vitin 1971, Arnold dhe Sydell Miller e themeluan atë që tani është një prej markave më të mira të shitjes së qërpikëve në botë. Qërpikët individual të ARDELL u krijuan për të shtuar vëllim, gjatësi dhe për të krijuar një pamje mahnitëse por gjithmonë duke mbizotëruar bukuria natyrale.


Passion përdor produktet e markës së njohur botërore ARDELL.

• Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja.

• Të përdorim produktet më cilësore dhe t’i ofrojmë shërbimet me çmimet më të volitshme dhe me kualitative në treg.

• Passion ofron vazhdimisht risi për tregun e Kosovës. Për shembull, i pari sjell në treg metodat dhe shërbimet më të reja të eksperimentuara në Evropë, SHBA dhe më gjerë.

Për Passion historia vazhdon me çdo klient, që kënaqet me shërbimet e studiove tona.

Dhe, çdo klient i yni, është pjesë e historisë dhe suksesit tonë!