Model: Tringa Pajaziti

Passion, ka përzgjedhur modelen e njohur shqiptare Tringa Pajaziti dhe aktorin e njohur Arbies Komoni, për xhirimin e video reklamës “bone burrin për veti”.

Passion në një bashkëpunim të frytshëm, sjell setin e fotove nga i mirënjohuri Norik Uka. Sfilata, photo shootings dhe plot projekte emocionuese për një vit plot shkëlqim!

Flokët & Grimi: Passion
Garderoba: Flutura Dedinja

Në këtë reklamë luajnë:
Tringa Pajaziti;
Arbies Komoni;
Nino Meha.