Prerje & Fenirim

Dhuro të dashurës një prerje dhe fenirim…

Porosit voucher dhe bëja një dhuratë më të dashurve tuaj: nënës, motrës, shoqes, të dashurës apo bashkëshortës.

Dita e gruas nuk duhet të jetë vetëm një herë në vit. Dita e gruas është çdo ditë, andaj respektojeni bashkudhëtaren tuaj dhe dashurojeni!

Çmimi për voucher (prerje & fenirim) është 8€.

Voucher-in mund ta merrini dhe ta paguani në zyren e Passion me adresë: shiko adresën këtu.