M.A.C është autoriteti kryesorë profesional për kozmetikë, falë mjeshtrisë në kozmetikë.

M.A.C lartëson shumëllojshmërinë dhe individualitetin – ne jemi për të gjitha moshat, për të gjitha racat, për të gjitha gjinitë.

M.A.C është një komunitet krenarë i grimerëve profesionistë të cilët punojnë së bashku për të sjellur vizionin tonë në jetë.

M.A.C është në ballë të modes më të re duke bashkëpunuar me talentët kryesorë të modes, artit dhe kulturës së mirënjohur. Artistët tanë krijojnë trende prapa skenave në javët e modës në mbarë botën.


Passion përdor produktet e markës së njohur botërore MAC.

• Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja.

• Të përdorim produktet më cilësore dhe t’i ofrojmë shërbimet me çmimet më të volitshme dhe me kualitative në treg.

• Passion ofron vazhdimisht risi për tregun e Kosovës. Për shembull, i pari sjell në treg metodat dhe shërbimet më të reja të eksperimentuara në Evropë, SHBA dhe më gjerë.

Për Passion historia vazhdon me çdo klient, që kënaqet me shërbimet e studiove tona.

Dhe, çdo klient i yni, është pjesë e historisë dhe suksesit tonë!