Për më shumë se 4 dekada, IBD, është lider në industrinë për kujdesin e thonjëve, duke dominuar tregun me teknologji të klasit botëror dhe me inovacion të pakrahasueshëm. Si një lider në fushën e thonjve për profesionistët botërorë, IBD ka zhvilluar formula ikonike në sektorin e gell-it të fortë, që është bërë produkti më i shitur dhe më i domosdoshëm në industri.

Me një gamë të gjerë të produkteve profesionale të thonjëve, IBD ka ndryshuar mënyrën e kujdesit të thonjve nëpër sallonet e bukurisë.


Passion përdor produktet e markës së njohur botërore IBD.

• Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja.

• Të përdorim produktet më cilësore dhe t’i ofrojmë shërbimet me çmimet më të volitshme dhe me kualitative në treg.

• Passion ofron vazhdimisht risi për tregun e Kosovës. Për shembull, i pari sjell në treg metodat dhe shërbimet më të reja të eksperimentuara në Evropë, SHBA dhe më gjerë.

Për Passion historia vazhdon me çdo klient, që kënaqet me shërbimet e studiove tona.

Dhe, çdo klient i yni, është pjesë e historisë dhe suksesit tonë!