Bashkëpuntorët

Rrjeti i Studiove të Bukurisë Passion funksionon si sistem i hapur lidhur me bashkëpunime të ndryshme në fushën e modës dhe të bukurisë.

Gjatë historikut të vet, Passion ka realizuar projekte të suksesshme dhe ka marrë pjesë në evenimente kulturore, të cilat kanë lënë shenjë në hapësirën publike në Kosovë dhe më gjerë.

Bashkëpuntorët:

Disa nga projektet e rëndësishme të realizuara janë:
– SPITALIKS (KTV)
– Kafeneja Jonë (KTV)
– Musical (RTV21)
– Ora 7 (Klan Kosova)
– Ora e pasditës (Klan Kosova)