Shërbimet

SHËRBIMI KOHA

ÇMIMI

Prerje të flokëve  30 min.

6€

Fenirim të flokëve 30 min.

4€

Fenirim në flokë me shtojca (extensions)  30 min.

7€

Ngjyrosje të flokëve    60 min.

10€ – 60€

Shatir të flokëve    180 min.

15€ – 200€

Shpëlarje të flokëve    180 min.

20€ – 100€

Zgjatje të flokëve (1 fije)    120 min.

1.5€ – 3.5€

Qepje të flokëve    30 min.

50€

Heqje të flokëve me keratinë/silikon (1 fije)    90 min.

0.50€

Heqje të flokëve të zgjatura me rruaza (1 fije)    30 min.

0.30€

Trajtim për riparim dhe mbrojtje të flokëve me plex    40 min.

10€ – 40€

Trajtim për riparim të flokëve të dëmtuara    40 min.

20€

Trajtim kundër zbokthit    40 min.

20€

Trajtim kundër rënies së flokëve    40 min.

20€

Trajtim kundër flokëve të yndryshme    40 min.

20€

Trajtim për volum të flokëve    40 min.

20€

Trajtim të flokëve me shampo & rigjenerues special    30 min.

1€ – 4€

Larje të flokëve    10 min.

1€

Bistek (1 copë)    10 min.

2€ – 3€

Tërheqje të syve    10 min.

2€

Dredha me figaro ose me llokme    40 min.

15€ – 30€

Frizura për meshkuj    10 min.

3€

Frizura për femra    30 min.

15€ – 30€

Rregullim për nuse (frizura, grimi, qërpikët dhe rregullimi i vetullave)    120 min.

60€ – 75€

Grim    30 min.

15€ – 30€

Zgjatje / mbjellje të qerpikëve    15 min.

3€ – 40€

Rregullim të vetullave    15 min.

3€

Tattoo me fije japoneze / microblading (2 seanca)    120 min.

99€

Depilim të fytyrës    15 min.

4€

Depilim të mustaqeve    10 min.

2€

Mbjellje natyrale të thonjve    90 min.

10€ – 15€

Mbjellje french të thonjve    120 min.

15€ – 20€

Zgjatje të thonjve me gell    90 min.

20€

Gell në thonj natyral    30 min.

5€ – 10€

Rimbushje me gell (natyral)    30 min.

5€ – 10€

Rimbushje me gell (french)    30 min.

5€ – 10€

Heqje të thonjve të mbjellur  30 min.

5€

Dizajn me llak (1 thua)  10 min.

0.50€ – 2€

Dizajn i përhershëm (1 thua)  10 min.

1€ – 2€

Manikyr  30 min.

5€

Llak gell  30 min.

5€

Gell me ngjyrë (color gel)  40 min.

5€

Chrome në thonj  30 min.

5€