NA KONTAKTONI

Për t´u interesuar lidhur me format e bashkëpunimit, pyetje lidhur me shërbimet ose produktet dhe punën tonë në përgjithësi, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Passion – Zyra Qendrore

Orari: E Hënë – E Shtunë
08:00 – 20:00

Adresa: Sheshi “Nëna Terezë” Qendra Tregtare, kati i parë, nr. 1, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.

Mob.: +383 44 222 222


Email: info@bepassion.com

📍GET DIRECTIONS

Passion në Sheshin Nëna Terezë

Orari: E Hënë – E Diel
08:00 – 20:00

Adresa: Sheshi “Nëna Terezë” Qendra Tregtare, kati i parë, nr. 2, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.

Mob.: +383 44 666 777
Mob.: +383 49 930 921

Email: info@bepassion.com

📍GET DIRECTIONS

Passion në rrugën e UÇK-së

Orari: E Hënë – E Diel
08:00 – 20:00

Adresa: Rruga e UÇK-së, nr. 122, 10 000, Prishtinë, Republika e Kosovës.Mob.: +383 44 666 222
Tel.:+383 38 222 221

Email: info@bepassion.com

📍GET DIRECTIONS

Passion në Bul. Bill Clinton

Orari: E Hënë – E Diel
08:00 – 20:00

Adresa: Bulevardi Bill Clinton nr. 204, 10 000, Prishtinë, Republika e Kosovës.


Mob.: +383 44 55 44 33
Mob.: +383 49 930 922

Email: info@bepassion.com

📍GET DIRECTIONS

Passion në Lagjën Ulpianë

Orari: E Hënë – E Diel
08:00 – 20:00

Adresa: Ulpianë, Zija Shemsiu, C12, H8, nr. 69,
10 000, Prishtinë, Republika e Kosovës.

Mob.: +383 44 434 740
Tel.:+383 38 55 33 66

Email: info@bepassion.com

📍GET DIRECTIONS

Passion në rrugën Nazim Gafurri

Orari: E Hënë – E Diel
08:00 – 20:00

Adresa: Rruga Nazim Gafurri nr. 31, 10 000 Prishtinë, Republika e Kosovës.

Mob.: +383 44 33 44 55
Mob.: +383 49 930 935

Email: info@bepassion.com

📍GET DIRECTIONS

Na Kontaktoni