Çfarë është Ferritina

29 Mar , 2023

Çfarë është Ferritina

Kjo proteinë në trupin tuaj mund të lidhet me rënien e flokëve. Humbja e flokëve në çdo rast mund...

Si të kujdeseni për lëkurën e yndyrshme në verë

29 Mar , 2023

Si të kujdeseni për lëkurën e yndyrshme në verë

Nuk ka dyshim se vera është një kohë magjike e vitit, por kur keni lëkurë të yndyrshme nuk mund t...

Ja pse duhet të shtoni kalcium në rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës

29 Mar , 2023

Ja pse duhet të shtoni kalcium në rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës

Kur mendojmë për kalciumin, shpesh mendojmë për një gotë qumësht ose se si minerali ndihmon ...

Llojet e ndryshme të ekzemës që duhet të dini

28 Mar , 2023

Llojet e ndryshme të ekzemës që duhet të dini

Nëse mendoni se po përjetoni simptoma të ekzemës, mënyra më e mirë e veprimit është të vizitoni n...

Kujdesi i rekomanduar Nga Dermatologët për Lëkurën në vitet tuaja të njëzeta

28 Mar , 2023

Kujdesi i rekomanduar Nga Dermatologët për Lëkurën në vitet tuaja të njëzeta

Të 20-at tuaja janë një kohë ideale për të filluar një rutinë të kujdesit të lëkurës dhe për të a...

Cilat janë përfitimet e serumit të vitaminës C?

28 Mar , 2023

Cilat janë përfitimet e serumit të vitaminës C?

Përfitimet e serumit të vitaminës C shpesh përfshijnë shkëlqimin, duke i dhënë lëkurës një pamje ...