Kur duhet të përdorni ujë Micellar
news

Kur duhet të përdorni ujë Micellar

Ju mund të habiteni se sa shpesh mund të ju duhet ky pastrues i gjithanshëm.

Uji micellar është një element kryesor i bukurisë franceze që mund të themi me siguri se është i denjë për të gjithë zhurmën që merr. Ky ujë i butë dhe me shumë funksione mund të përdoret për të hequr grimin, për të tonifikuar, pastruar dhe balancuar lëkurën.

Çfarë është Uji Micellar?

Uji micellar është një lëng që mundësohet nga micela të vogla - molekula vaji - që veprojnë si magnet për të hequr papastërtitë, vajin dhe mbetjet e grimit nga lëkura. Uji micellar shërben si një pastrues I shkëlqyeshëm për të hequr grimin ose për të pastruar lëkurën në mëngjes, plus, mund të përdoret në pambuk nëse nuk ka mundësi tjetër.

Kur duhet përdorur Uji Micellar

Ne e dimë se uji micellar është i gjithanshëm, por le të futemi në thellësi për të vërtetuar se sa shpesh mund të arrini për këtë produkt mrekullues. Më poshtë, ne po zbërthejmë tetë nga rastet më të mira për të kërkuar ujë micellar.

  1. Kur zgjoheni
  2. Pas stërvitjes
  3. Pas kalimit të kohës në diell
  4. Pas notit
  5. Për freskimin e mesditës
  6. Kur jeni duke bërë grimin tuaj
  7. Kur lëkura juaj është e thatë
  8. Para gjumit


Burimi: L'Oréal

Previous post
Si të shpëtojmë nga flokët e yndyrshëm pa i larë
Next post
Çfarë është kremi për hidratimin e syve