Si të bëni poret e mëdha të duken më të vogla
news

Si të bëni poret e mëdha të duken më të vogla

Mësoni këshilla për grimin se si të fshihni poret dhe të minimizoni pamjen e poreve të mëdha.

Poret e mëdha mund të jenë një shqetësim zhgënjyes për t'u pasur – veçanërisht pasi ato mund të kenë një ndikim të drejtpërdrejtë në mënyrën se si duket grimi juaj. Nëse keni pore të mëdha, mund të zbuloni se grimi juaj ka një tendencë për t'u dukur i çuditshëm ose i panatyrshëm në lëkurë. Nëse doni t'i bëni poret tuaja të duken më të vogla dhe t'i jepni një efekt të butë dhe të turbullt lëkurës, mësoni si ta bëni këtë me këtë udhëzues.

Përdorni një pudër të lëngët zbutëse

Pudra e lëngët që përdorni mund të luajë gjithashtu një rol në pamjen e lëkurës dhe poreve tuaja, pasi bazat e caktuara ndonjëherë mund të theksojnë pamjen e poreve.

Për një teknikë zbutjeje kur aplikoni pudrën e lëngët, provoni të përdorni një sfungjer të lagur për të aplikuar produktin dhe shtypni atë në lëkurë – kjo teknikë mund të ndihmojë në lëmimin e produktit mbi lëkurë për një pamje pa pore.

Lëmoni poret me një pluhur

Pas aplikimit të pudrës tuaj së lëngët, një pudër pluhur e fortë mund të bëjë ndryshimin në zbutjen e strukturës dhe turbullimin e poreve në lëkurë. Pasi të keni aplikuar pudrën e lëngët dhe ta keni lënë atë të qëndrojë – në hapin e fundit përfundoni me një pudër pluhur.


Burimi: Lancôme

Previous post
Si të krijoni qerpikë me pamje më të gjatë
Next post
5 këshilla për të ndihmuar në trajtimin e kruarjes së kokës