Si të aplikoni bronzerin dhe si të aplikoni konturën
news

Si të aplikoni bronzerin dhe si të aplikoni konturën

Përveç nevojës për produkte të ndryshme, kontura dhe bronzeri kërkojnë teknika të ndryshme aplikimi.

Si të aplikoni bronzerin

Aplikimi i produktit është thelbësore kur aplikoni bronzuesin dhe konturin. Kur bëhet fjalë për bronzerin, do të dëshironi ta aplikoni aty ku dielli do të binte natyrshëm nëse do të ishit jashtë në një ditë me diell. Këto zona janë vija e flokëve, anët e ballit, majat e faqeve dhe ura e hundës. Është gjithashtu një ide e mirë të përzieni një sasi të vogël në qafë për t'u siguruar që të mos keni një vijë të ashpër ndarëse midis fytyrës dhe qafës.

Pasi të kuptoni se ku të vendosni bronzerin, merrni parasysh se cila formulë bronzi është më e mira për ju. Nëse keni lëkurë të yndyrshme, një bronzues pudër ju përshtatet. Nëse keni lëkurë të thatë, zgjidhni një krem ose formulë të lëngshme. Mund ta aplikoni në zonat e synuara duke përdorur një brushë ose një shpuzë grimi.

Si të aplikoni konturën

Kur bëhet fjalë për konturimin, fytyra e të gjithëve është e ndryshme dhe mund të kërkojë teknika paksa të ndryshme. Në përgjithësi, konturimi i faqeve duke filluar nga veshët do të duket shumë bukur. Kjo do t'ju japë një strukturë kockore me pamje më të skalitur. Ju gjithashtu mund të konturoni nofullën për ta holluar dhe konturoni anët e hundës për t'i dhënë një pamje më të hollë.

Ashtu si me bronzerin, zgjedhja e formulës është e rëndësishme. Nëse keni lëkurë të yndyrshme, provoni një pudër në një nuancë të ftohtë. Nëse keni lëkurë të thatë ose preferoni diçka më natyrale dhe më të lehtë për t'u manipuluar, një formulë kremi është për ju. Një korrektor në një ngjyrë që është disa nuanca më e mbyllur se teni i lëkurës tuaj (dhe neutral ose me tonalitet të ftohtë) do të funksionojë mirë. Për shkak se konturimi është menduar të jetë më i saktë se bronzimi, është më mirë ta përzieni atë me një brushë të vogël grimi që do t'ju lejojë të punoni në zona më fikse.

Burimi: Lorealparisusa.com

Postimi i vjetër
Sa shpesh duhet të përdorni toner për flokët?
Postimi i ri
Çfarë është një trajtim me keratin?