Sa shpesh duhet të përdorni toner për flokët?
news

Sa shpesh duhet të përdorni toner për flokët?

Sa shpesh përdorni toner për flokët varet nga lloji i tonerit të flokëve që përdorni dhe sa shpesh flokët tuaj kanë tendencë të marrin nunacë bronzi. Siç u përmend më lart, shamponat tonifikuese zakonisht synohen të përdoren disa herë në javë dhe tonerët për profesionistë në sallon duhet të përdoren më rrallë, zakonisht rreth çdo gjashtë javë.

Si të zgjasin efektet e tonerit të flokëve?

Ndërsa efektet e tonerit të flokëve nuk do të zgjasin përgjithmonë, dhe përfundimisht, do të jetë koha për një përsëritje, ka hapa që mund të ndërmerrni për të zgjatur sa kohë mund të vazhdoni përpara se të tonifikoni përsëri. Ndiqni tre këshillat e mëposhtme për t'ju ndihmuar që toneri i flokëve tuaj të jetë i qëndrueshëm.

  1. Kufizoni ekspozimin në diell

Lëkura nuk është e vetmja gjë që mund të ndikohet nga rrezet e diellit. Ekspozimi ndaj diellit gjithashtu mund të zbeh flokët e lyer, kështu që përpiquni të kufizoni kohën tuaj në diell për ta bërë tonerin e flokëve tuaj të qëndrojë më gjatë dhe vendosni një kapelë kur do të qëndroni në diell për periudha të gjata kohore.

  1. Përdorni një sistem të kujdesit për flokët e ngjyrosur

Edhe nëse i keni tonifikuar flokët në sallon, do të dëshironi të vazhdoni me produktet e kujdesit të flokëve të ngjyrosur në shtëpi për të mbajtur ngjyrën tuaj të duket më e mirë. Lyerja e flokëve tuaj mund të ndryshojë gamën ideale të pH-së, kështu që një shampo pa sulfate dhe me pH të balancuar do të parandalojë zbehjen e ngjyrës suaj.

  1. Lani flokët me ujë të vakët

Ai H2O përvëlues mund të ndihet mirë për momentin, por po i bën dëm flokëve tuaja. Ulja e temperaturës dhe kursimi i flokëve nga uji super i nxehtë kur lani, mund të ndihmojë që ngjyra juaj të mos zbehet.

Burimi: Lorealparisusa.com

Postimi i vjetër
Si të arrini shkëlqimin e fytyrës sikur ai pas tretmanëve
Postimi i ri
Si të aplikoni bronzerin dhe si të aplikoni konturën