Përfitimet e Niacinamidit për lëkurën
news

Përfitimet e Niacinamidit për lëkurën

Mësoni se si ta përfshini niacinamidin në rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës. Zbuloni se si niacinamidi ndihmon në përmirësimin e pamjes së strukturës së lëkurës dhe njollave të errëta.

Niacinamide (i njohur gjithashtu si Vitamina B3) është përbërësi mjaft trend për kujdesin e lëkurës dhe për arsye të mirë - Është treguar se ofron përfitime, duke përfshirë zvogëlimin e shfaqjes së njollave të errëta dhe hidratimin e lëkurës, dhe kjo është vetëm për të përmendur disa. Më poshtë, zbuloni më shumë rreth Niacinamide, se si mund ta përfshini atë në rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës.

Përfitimet e Niacinamidit për strukturën e lëkurës dhe barrierën e lëkurës

Nëse jeni dikush që lufton me strukturën e lëkurës tuaj – Niacinamide mund të jetë një përbërës që ia vlen të eksplorohet. Niacinamidi është treguar se përmirëson pamjen e strukturës së lëkurës dhe produktet që përmbajnë Niacinamide janë treguar se ofrojnë përfitime kundër plakjes. Përveç përmirësimit të pamjes dhe pamjes së strukturës së lëkurës – Niacinamidi mund të përmirësojë funksionin e barrierës së lëkurës. Niacinamidi hidraton lëkurën duke përmirësuar funksionet barrierë të lëkurës. Duke përmirësuar funksionin pengues të lëkurës, Niacinamidi ndihmon në rritjen e rezistencës së lëkurës ndaj agresorëve mjedisorë dhe produkteve aktuale.

Përfitimet e Niacinamidit për pikat e errëta

Njollat e errëta në lëkurë shpesh mund të jenë një tregues i plakjes dhe më shpesh shkaktohen nga dëmtimi i diellit. Ju mund të pyesni veten se si të zvogëloni pamjen e njollave të errëta në lëkurë. Niacinamidi është një përbërës i cili është treguar të jetë efektiv në përmirësimin e dukshëm të pamjes së njollave të errëta në lëkurë. Në një studim u tregua se niacinamidi ndriçon dhe ndriçon ndjeshëm pamjen e njollave të errëta të lëkurës në vetëm 8 javë. Niacinamidi është një përbërës i shkëlqyeshëm për t'u kujdesur nëse keni njolla të errëta dhe gjithashtu është treguar se përmirëson pamjen e një ngjyre të zbehtë të lëkurës.

Përfitimet e niacinamidit për kundër plakjes: Përmirësim i dukshëm në shfaqjen e rrudhave dhe linjave të imëta

Vetëm një arsye tjetër për të dashur Niacinamidin për lëkurën – përbërësi është treguar gjithashtu se zvogëlon dukshëm pamjen e rrudhave dhe linjave të holla. Në studime dhe prova të shumta të formulimeve të ndryshme të produkteve, Niacinamide është treguar se përmirëson pamjen e rrudhave dhe linjave të holla. në lëkurën e fotodëmtuar e cila mund të jetë falë aftësisë së niacinamidit për të përmirësuar funksionin e barrierës së lëkurës.


Burimi: Lancôme

Postimi i vjetër
Përfitimet e shamponit micellar
Postimi i ri
Si ta përshtatni grimin me tonin e lëkurës tuaj ndërsa stinët ndryshojnë