Si të shpëtojmë nga flokët e yndyrshëm pa i larë
news

Si të shpëtojmë nga flokët e yndyrshëm pa i larë

Ndërsa askush nuk dëshiron flokë të thatë apo të dehidruar, flokët e yndyrshëm janë po aq të padëshirueshëm dhe të vështirë për t'u stiluar.

Sigurisht, ka shumë mënyra për të fshehur flokët e yndyrshëm nëse dini të jeni strategjikë, por a nuk do të ishte edhe më mirë të mos kishit lidhje fare me yndyrën e tepërt?

Si t'i rregulloj shpejt flokët e yndyrshëm?

Flokët e yndyrshëm mund të jenë po aq të rëndë për t'u menaxhuar sa fijet e thata. Në të kaluarën, adhuruesit e bukurisë kanë qenë të njohur për të spërkatur pak pluhur për fëmijë në rrënjët e tyre për të lehtësuar yndyrën e tepërt. Problemi i vetëm është se çdo gjë e ngjashme me pluhurin ka të ngjarë të lërë mbetje të bardha në flokët tuaj.

Si të rregulloni flokët e yndyrshëm pa shampo të thatë

Ndërsa mund të jetë mjeti më efektiv për të hequr qafe yndyrën e tepërt të kokës në pak minuta, ka metoda të tjera për trajtimin e shpejtë të flokëve të yndyrshëm. Këtu janë dy opsione për të hequr yndyrën e tepërt:

  1. Letër fshirjeje (Blotting paper)
  2. Krem Mat

 

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Këshilla për të krijuar një rutinë për kujdesin e lëkurës me yndyrë
Postimi i ri
Kur duhet të përdorni ujë Micellar