Veganuary 2023: Kujdesi vegan i lëkurës që ju nevojitet
news

Veganuary 2023: Kujdesi vegan i lëkurës që ju nevojitet

Është e sigurt të thuhet se janari është bërë koha optimale e vitit për të provuar diçka të re. Por ndër trendet më të njohura të janarit, “Veganuary” është rritur në popullaritet me kalimin e viteve.

Pavarësisht nëse jeni tashmë vegan ose nuk keni provuar kurrë një ditë pa mish më parë, Veganuary është një kohë e shkëlqyer për të filluar! Por nëse nuk ndiheni rehat kur hiqni ushqimet tuaja të preferuara, pse të mos filloni me grimin tuaj? Pra, kujdesi për lëkurën dhe grimi mund të jenë gjithashtu vegan!

PRA, ÇFARË ËSHTË VEGANUARY?

Në thelb, Veganuary është një shans për njerëzit që nuk janë tashmë vegan, që të provojnë stilin e jetës Vegan për një muaj të tërë. Nuk ka presion, ju mund të shkoni plotësisht Vegan ose thjesht të ndërroni disa nga ushqimet tuaja normale për alternativa vegane.

Megjithatë, “veganuary” nuk ndalet vetëm te ushqimi. Mund të provoni të zgjidhni për kujdesin e lëkurës dhe produktet e grimit Vegan, së bashku me suplementet Vegane etj. Nuk e dini kurrë, pasi Veganuary të ketë mbaruar, mund të dëshironi të vazhdoni trendin!

PSE PRODUKTET VEGANE TË KUJDESIT TË LËKURËS JANË MË TË MIRA PËR JU

Në teori, përbërësit me bazë bimore duhet të jenë më të mirë për lëkurën tuaj, pavarësisht nga lloji i lëkurës që keni. Plus, produktet e kujdesit të lëkurës Vegan mund të ofrojnë një sërë përfitimesh.

Produktet vegane të kujdesit të lëkurës kanë të njëjtat përfitime të përgjithshme si një dietë vegane, në drejtim të reduktimit të dëmtimit mjedisor dhe promovimit të dashamirësisë ndaj kafshëve.

Për më tepër, produktet vegane shpesh janë të pasura me vitamina të mbushura me veti anti-inflamatore dhe antioksiduese. Ato gjithashtu zakonisht përmbajnë më pak përbërës, kështu që është shumë më e lehtë për të kuptuar se çfarë po vendosni në lëkurën tuaj.

 

Burimi: UKLash

Postimi i vjetër
Grimi për ditën e Shën Valentinit dhe dukja që do të bini në dashuri këtë vit
Postimi i ri
Rënia e flokëve Post Covid: A është rënia e flokëve një efekt anësor i Covid-it?