3 këshilla për eksfolimin që duhet të keni parasysh
news

3 këshilla për eksfolimin që duhet të keni parasysh

  1. Mos harroni trupin

Fytyra juaj nuk është e vetmja pjesë që ka nevojë për t'u thënë lamtumirë qelizave të vdekura të lëkurës. Trupi juaj gjithashtu dëshiron të bëjë pjesë në atë rutinë. Merrni një pastrues/eksfolues trupi për t'i kushtuar trupit të njëjtën vëmendje si fytyrës.

  1. Ndiqni pas gjithmonë me krem hidratues

Ju e dini që duhet të hidratoni gjithmonë pas pastrimit dhe e njëjta gjë vlen edhe për eksfolimin. Pasi të keni mbaruar heqjen e qelizave të vdekura të lëkurës, aplikoni një krem hidratues të butë.

  1. Gjeni frekuencën e duhur

Ndërsa disa lloje të lëkurës mund të përballojnë eksfolimin e përditshëm, të tjerët mund të jenë më të përshtatshëm për të eksfoluar lëkurën e tyre vetëm një herë në javë. Kushtojini vëmendje mënyrës se si reagon lëkura juaj për të përcaktuar se çfarë funksionon më mirë për ju.

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Efekti i produkteve të formuluara me kafeinë për lëkurën tuaj
Postimi i ri
Receta bukurie me Rozmarinë