Ngjyrat më të mira të buzëkuqit
news

Ngjyrat më të mira të buzëkuqit

Ndërsa buzëkuqi i kuq është një nuance klasike nga i cili nuk do të lodhemi kurrë, ai doli në vendin e katërt në mesin e grave të anketuara kur u pyetën se çfarë ngjyre po blejnë më shumë: 64 për qind blejnë buzëkuq nudo, 55 për qind preferojnë nuancat e manaferrës, 44 për qind thanë rozë, 35 për qind thanë të kuqe, 24 për qind zgjodhën ngjyra të errëta jokonvencionale si buzëkuq i zi ose vjollcë e thellë dhe 14 për qind duan ngjyra të ndritshme dhe të papritura si jeshile e ndezur ose blu.

Por e kuqja është ende e njohur sidoqoftë, dhe ofron kaq shumë opsione në familjen e saj të hijeve. Brenda nuancave të kuqe: 56 për qind e grave të anketuara janë në kërkim të buzëkuqit me ngjyrë të kuqe kumbulle ose të kuqe të errët, 54 për qind duan të kuqe të vërtetë vishnje, 47 për qind preferojnë të kuqe me bazë rozë, 46 për qind dëshirojnë të kuqe ngjyrë tulle ose ndryshku, 39 për qind duan të kuqe me bazë blu dhe 30 për qind zgjedhin një të kuqe me bazë portokalli.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Si të përgatisni lëkurën tuaj për aplikimin e grimit
Postimi i ri
Gjumi me flokë të lagur