Pse do të dëshironi të filloni të përdorni serumin e vitaminës C
news

Pse do të dëshironi të filloni të përdorni serumin e vitaminës C

Përbërësi i tij efektiv kundër plakjes ofron më shumë se një erë frutash.

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e produkteve të duhura për kujdesin e lëkurës për rutinën tuaj, mund të jeni të mbingarkuar nga përzgjedhja e gjerë. Me kaq shumë produkte atje për të adresuar të gjitha llojet e shqetësimeve të kujdesit të lëkurës, mund të pyesni veten se cilat prej tyre janë vërtet të denjë për t'i përfshirë në rutinën tuaj të përditshme.

A janë serumet dhe koncentratet e vitaminës C e njëjta gjë?

Pavarësisht nëse e konsideroni veten të përgatitur mirë në botën e kujdesit të lëkurës ose mezi po filloni të kuroni një rutinë, ka një shans që nuk jeni të sigurt se çfarë është një koncentrat. Mund të bëhet pak konfuze sepse termat serum vitaminë C dhe koncentrat vitaminë C shpesh përdoren në mënyrë të ndërsjellë. Është e ngjashme me atë se si termat ampula, esenca dhe emulsione përdoren ndonjëherë për të nënkuptuar të njëjtën gjë.

Arsyeja pse mund të shihni një produkt të vetëm të referuar si koncentrat dhe serum është se koncentrati është një lloj serumi. E vërteta është se në të vërtetë nuk ka shumë ndryshim. Varet nga ju nëse dëshironi t'i referoheni produktit tuaj të lehtë dhe shumë të përqendruar të zgjedhur si serum ose koncentrat. Sido që të jetë, ju po i jepni lëkurës tuaj një kënaqësi të vërtetë.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
A kam ende nevojë për krem kundër diellit nëse pudra ime e lëngët ka SPF?
Postimi i ri
Cilat janë përfitimet e krem pudrës?