Si të krijoni qerpikë me pamje më të gjatë
news

Si të krijoni qerpikë me pamje më të gjatë

Mësoni se si të zgjidhni maskarën më të mirë zgjatëse për të shtuar gjatësinë dhe për të marrë pamjen e qerpikëve të gjatë.

Qerpikët e gjatë mund të hapin menjëherë sytë dhe të ndihmojnë për të krijuar një pamje më të shëndritshme dhe më të hapur të syve dhe ato janë angazhimi i përsosur për çdo pamje grimi të syve. Mësoni se si të krijoni pamjen e qerpikëve të gjatë duke përdorur një bojë për vetulla zgjatëse dhe zbuloni këshilla për grimin e syve për qerpikë më të gjatë.

Maskarë për një pamje natyrale të qerpikëve të gjatë

Përderisa qerpikët e gjatë që përsërisin pamjen e qerpikëve të rremë ose zgjatjes së qerpikëve janë shpesh një qëllim, ndonjëherë në baza ditore një pamje natyrale e qerpikëve është më e mira – veçanërisht për të kryer punë ose për të kaluar ditën jashtë. Për qerpikë të dukshëm, me pamje natyrale.

Këshilla për aplikimin e maskarës për qerpikë të gjatë

Brusha e maskarës për vetulla dhe formula e maskarës që zgjidhni për të krijuar qerpikë të gjatë janë padyshim të rëndësishme – por të njëjtat janë edhe metodat e aplikimit që përdorni për të aplikuar maskarën. Për të krijuar pamjen e qerpikëve të gjatë, provoni:

- Përdorimi i një primer për qerpikët përpara se të aplikoni maskarën për vetulla

- Aplikimi i maskarës për vetulla duke filluar nga rrënjët e qerpikëve dhe më pas duke shkuar në majat e qerpikëve duke përdorur një lëvizje rrëshqitëse lart

- Aplikimi i maskarës për vetulla me lëvizje zig-zag për të kapur çdo qerpik

- Aplikimi i dy shtresave të maskarës për rezultate më të mira

- Qerpikët e dredhur duken gjithmonë më të gjatë dhe të ngritur. Provoni të dredhni qerpikët me një dredhues të qerpikëve përpara se të aplikoni maskarën për ngritjen e menjëhershme dhe përkuljen e qerpikëve.

 

Burimi: Lancôme

Postimi i vjetër
Këshillë për pudrën e lëngët në lëkurën e thatë
Postimi i ri
Si të bëni poret e mëdha të duken më të vogla