Si të pastroni mjetet e kujdesit të lëkurës
news

Si të pastroni mjetet e kujdesit të lëkurës

Si të pastroni një Gua Sha

Gua sha është një teknikë masazhi që e ka origjinën në Azinë Lindore, dhe mjeti gua sha që përdoret për masazh është një pajisje bukurie me tehe të lëmuara zakonisht të bëra nga kuarci ose çeliku.

Për të pastruar një mjet Gua Sha, merrni pak ujë të ngrohtë dhe sapun në një tas (madje mund të përdorni pastruesin e fytyrës tuaj për këtë) dhe të lani butësisht Gua Sha tuaj. Përdorni duart tuaja për t'a larë me sapun, zhytni Gua Sha në tas dhe përsëritni procesin disa herë. Pastaj, hiqni masazhuesin nga tasi, shpëlajeni me ujë të pastër, pastaj lëreni të thahet në një peshqir.

Për më shumë fuqi pastrimi, mund të spërkatni pak alkool izopropil mbi masazhuesin pasi të jetë tharë. Sa i përket asaj se sa shpesh duhet ta pastroni gua sha-n tuaj, synoni ta pastroni thellë një herë në tre deri në katër ditë, ndërsa sigurohuni që ta fshini me një peshqir të butë përpara çdo përdorimi.

 

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Efektet e serumit të Vitaminës C
Postimi i ri
A ndikon mungesa e gjumit në flokë?