3 mënyra për t'i bërë flokët tuaja të thinjura të duken më mirë
news

3 mënyra për t'i bërë flokët tuaja të thinjura të duken më mirë

Nëse keni vendosur të përqafoni nuancën tuaj të re natyrale, ne po ndajmë këshillat tona për t'i mbajtur flokët tuaj të thinjur të duken dhe të ndjehen më së miri.

  1. Tonifikoni me toner për flokë hijen tuaj gri

Për ta mbajtur ngjyrën tuaj të re të duket e gjallë dhe e barabartë, është një ide e shkëlqyeshme të përfshini një shkëlqyes flokësh në rutinën tuaj të kujdesit të flokëve. Shkëlqimi i flokëve është i jashtëzakonshëm për të luftuar çdo ngjyrë e padëshiruar që mund të shfaqet në flokët tuaj.

  1. Përziejini flokët gri me highlight

Kombinimi i thinjave tuaja me highlight-s ju lejon të përqafoni bukurinë tuaj natyrore duke shtuar dimension, thellësi dhe kontrast në pamjen tuaj. Për një pamje më të pasur, zgjidhni ngjyrë kafe të hirit, të cilat do t'i japin flokëve tuaj thellësi delikate.

  1. Ndryshoni stilin tuaj të flokëve

Ndonjëherë gjithçka që duhet për të rritur vetëbesimin tuaj është të ndryshoni gjërat në departamentin e stilimit të flokëve. Ka kaq shumë mënyra të mrekullueshme për të stiluar flokët tuaj gri. Nëse jeni mësuar t'i stiloni gjithmonë flokët tuaj me pajisje që kanë nxehtësi, merrni parasysh të provoni stile pa nxehtësi. Asgjë nuk e thotë bukurinë natyrale si të lejoni strukturën tuaj të vërtetë të bëjë punën e saj.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Çfarë është një trajtim me keratin?
Postimi i ri
Nga çka përbëhen saktësisht flokët?