5 gjëra për kujdesin personal që mund të bëni në shtëpi
news

5 gjëra për kujdesin personal që mund të bëni në shtëpi

Në fakt, ka shumë trajtime bukurie që mund t'i kryeni nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Nga hapat e kujdesit për veten tek praktikimi i aftësive tuaja të grimit, vazhdoni të lexoni për 12 gjëra që duhet të bëni në shtëpi në emër të rinovimit të pamjes suaj të bukurisë.

SHIJONI NJË MASKË TË FYTYRËS

Keni nevojë për një seancë përkëdhelëse? Pastaj është koha për t'i dhënë lëkurës tuaj një maskë për fytyrën. Maskat e fytyrës janë të shkëlqyera për të trajtuar shqetësime të ndryshme të kujdesit të lëkurës, duke ju dhënë zgjedhjen që ju nevojitet

DHE NJË MASKË PËR FLOKËT

Zgjeroni dashurinë tuaj për flokt me një maskë flokësh. Ky produkt i flokëve mund të gjendet në një mori formulash që ofrojnë përfitime të ndryshme. Hidratim, shkëlqim, mbrojtje të ngjyrës së re të flokëve, etj. Nëse është një shqetësim i juaji për flokët, ndoshta ka një maskë për t'ju ndihmuar.

BËJINI VETES NJË MASAZH TË KOKËS

Besoni apo jo, skalpi juaj ka nevojë për vëmendje! Masazhi me lëvizje rrethore mbi kokën tuaj mund të jetë thjesht zgjidhja e kujdesit për veten që ju nevojitet.

PROVONI NGJYRA TË FLOKËVE

Ju mund të luani me ngjyrën pa pasur nevojë të shqetësoheni për gabime të mëdha në ngjyrën e flokëve.

JEPNI VETES ME NJË MASAZH TË FYTYRËS

Një mënyrë e shkëlqyeshme për të hequr stresin, për të përmirësuar gjendjen shpirtërore të përgjithshme dhe madje për të ndihmuar pamjen e lëkurës tuaj, masazhet e fytyrës padyshim që i përmbushin nevojat tuaja.

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Çfarë është Ferritina
Postimi i ri
Çfarë janë strijat?