8 mënyra për të përdorur një vaj për flokët
news

8 mënyra për të përdorur një vaj për flokët

Është pothuajse e pamundur të zgjedhësh produktin tonë të preferuar për kujdesin e flokëve, por vaji i flokëve do të ishte padyshim një pretendent kryesor. Kjo për shkak se ka shumë mënyra për të përdorur një vaj si pjesë e rutinës suaj të kujdesit dhe stilimit të flokëve. Pavarësisht nëse e aplikoni para se të hidheni në dush për një trajtim ose e përdorni për të ndihmuar në zbutjen e flokëve të dredhur, një gjë është e sigurt: vaji i flokëve është shumë i gjithanshëm dhe mund të shërbejë për shumë qëllime. Më poshtë, ne po ndajmë 8 nga mënyrat tona të preferuara për të përdorur një vaj flokësh.

Si të përdorni vajin e flokëve

Gati për të shtuar vajin e flokëve në rutinën tuaj të kujdesit të flokëve? Është koha për t'ju treguar të gjitha mënyrat e shumta që mund të dëshironi të përdorni një të tillë.

  1. Si një trajtim para shampoos
  2. Për të shtuar shkëlqim të lehtë
  3. Për të zbërthyer flokët kaçurrelë
  4. Për të zbutur elektrizimin e flokëve
  5. Për të mbrojtur kundër fijeve të thyera
  6. Për përgatitjen e flokëve përpara përdorimit të nxehtësisë
  7. Si një trajtim gjatë natës
  8. Për të shtuar një prekje përfundimtare

 

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Sa zgjat maskara?
Postimi i ri
A po ju bien shumë flokë gjatë dushit?