Sa zgjat maskara?
news

Sa zgjat maskara?

Ju mund të mos dëshironi të ndaheni nga mascara e juaj e preferuar, por ne urrejmë t'ju informojmë se ajo ka datën më të hershme të skadencës kur bëhet fjalë për grimin. Maskara zgjat rreth tre deri në gjashtë muaj dhe nuk duhet të mbahet më gjatë.

Mendoni për këtë: Ju po e vendosni atë afër syve tuaj. Një maskarë e vjetër mund të çojë në një infeksion të syve, kështu që mendoni të ndërroni maskarën tuaj të vjetër me një të re çdo sezon për të qëndruar në anën e sigurt.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Pse duhet të keni një shpuzë grimi nga silikoni
Postimi i ri
8 mënyra për të përdorur një vaj për flokët