A keni nevojë të shkurtoni vetullat tuaja?
news

A keni nevojë të shkurtoni vetullat tuaja?

Përpara se të futemi në mënyrën se si t'i shkurtoni vetullat tuaja, mund të pyesni veten nëse është e nevojshme ta bëni këtë. Nëse shpesh i rregulloni vetullat në mënyrë profesionale, shkurtimi i vetullave ndërmjet takimeve mund t'ju ndihmojë të zgjeroni pamjen e lëmuar që japin vetullat e shkurtuara. Prerja e rastësishme mund të ndihmojë gjithashtu në parandalimin e qimeve të humbura të vetullave nga ngjitja në drejtime të rastësishme gjatë gjithë ditës – dhe askush nuk e dëshiron këtë.

Sa shpesh duhet t'i shkurtoni vetullat?

Si rregull i përgjithshëm, duhet të synoni të shkurtoni vetullat rreth një herë në javë. Thënë kjo, nëse keni një ngjarje që po afrohet, mund të dëshironi të trajtoni vetullat tuaja me një shkurtim të shpejtë paraprakisht. Nga ana tjetër, nëse po përpiqeni të rritni vetullat, mund të lini më shumë kohë midis seancave të shkurtimit.

Si të shkurtoni vetullat tuaja

Ndiqni hapat e mëposhtëm për t'u bërë një profesionist i shkurtimit të vetullave. Ne ju premtojmë se është e lehtë.

  1. Krehni vetullat tuaja
  2. Prerja e flokut të gjatë
  3. Përsëriteni Procesin
  4. Stiloni vetullat tuaja

 

 Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Nga çka përbëhen saktësisht flokët?
Postimi i ri
Për çfarë përdoret dimetikoni në kujdesin e flokëve?