Acidi Ferulik: Çfarë është Acidi Ferulik dhe si ta përdorim atë
news

Acidi Ferulik: Çfarë është Acidi Ferulik dhe si ta përdorim atë

Zbuloni përfitimet e lëkurës së antioksidantit të Acidit Ferulik, i cili ndriçon dukshëm dhe lufton kundër radikalëve të lirë dhe ndotjes.

Një antioksidant natyral – Acidi Ferulik është një përbërës me prejardhje bimore, të cilin mund ta gjeni në shumë produkte për kujdesin e lëkurës, nuk është thjesht e folur, në fakt acidi ferulik ka përfitime të vërtetuara shkencërisht për pamjen e lëkurës. Ju mund të pyesni veten – është vërtet një përbërës tjetër që duhet të përfshij në rutinën time të kujdesit të lëkurës? Ne mendojmë se Acidi Ferulik për lëkurën është padyshim që ia vlen të hulumtohet si përbërësi juaj i ri për kujdesin e lëkurës.

Cilat janë përfitimet e acidit ferulik për lëkurën

Acidi Ferulik është një përbërës që mund ta gjeni në një sërë produktesh të ndryshme për kujdesin e lëkurës. Vetitë e tij të pasura antioksiduese e bëjnë atë një përbërës të dëshirueshëm për kujdesin e lëkurës, por përtej të qenit thjesht një antioksidant, mund të pyesni se cilat janë disa nga përfitimet e Acidit Ferulik për lëkurën.

Kur përdoret në formulat e kujdesit të lëkurës, Acidi Ferulik shpesh reklamohet për vetitë e tij të fotoplakjes. Ndër përfitimet e tij, përbërësi është treguar se ndihmon në neutralizimin dhe luftimin e radikaleve të lira (të tilla si ndotja ose rrezatimi UV), të cilat shpesh kontribuojnë në shenjat e dukshme të plakjes së lëkurës si rrudhat dhe linjat e holla.

 

Burimi: Lancôme

Postimi i vjetër
Cili është ndryshimi midis thonjve me gell dhe thonjve akrilik?
Postimi i ri
Disa mënyra për të përmirësuar rutinën tuaj të dushit