Aromat për trup
news

Aromat për trup

Duke marrë parasysh shumëllojshmërinë e gjerë të produkteve të kujdesit për trupin që tani disponohen në treg, është e lehtë të ngatërrohesh se cili produkt është i duhuri për ty. Jo vetëm këto produkte variojnë nga produktet e kujdesit të lëkurës dhe produkteve të kujdesit të flokëve, por edhe për kujdesin e trupit. Ju mund të keni dëgjuar spërkatësit e trupit dhe madje t'i keni përdorur.

Çfarë është Sprej për Trup?

Spray trupi përdor vajra esencialë aromatikë të cilët janë bërë nga lule, barishte, erëza dhe një kombinim i të gjithë alkoolit dhe ujit për të holluar formulën. Spërkatjet e trupit nuk janë as deodorant dhe as parfum dhe kanë përbërje dhe përfitime të ndryshme. Ata nuk janë aq të fuqishëm sa parfumi konvencional dhe mund të përdoren në lëkurë të ndjeshme.

Nëse po kërkoni të blini një sprej të ri për trupin, aromat nga Victoria's Secret janë të mrekullueshme!

Postimi i vjetër
A është e mundur të largoni njollat në lëkurë?
Postimi i ri
Përbërësit kryesorë kundër plakjes pa të cilët nuk mund të jetojmë në 2023