Përbërësit kryesorë kundër plakjes pa të cilët nuk mund të jetojmë në 2023
news

Përbërësit kryesorë kundër plakjes pa të cilët nuk mund të jetojmë në 2023

Një vit i ri sjell premtimin e mundësive të reja, qëllimeve të reja dhe rutinave të reja – duke përfshirë edhe lëkurën tonë. Dhe nëse jeni në të njëzetat ose të gjashtëdhjetat, nuk është kurrë vonë (ose shumë herët) për të filluar futjen e elementeve kundër plakjes në rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës.

Shikoni 11 nga përbërësit kundër plakjes që ne do të mbajmë në arsenalet tona të bukurisë për lëkurën tonë më të mirë në 2023 dhe më tej.

 1. Vitamina C
 2. Niacinamidet
 3. Retinoli
 4. Ekstrakti i shegës
 5. Kolagjeni
 6. Kalciumi
 7. Acidi Hialuronik
 8. Vitamina E
 9. Acidi Ferulik
 10. Aloe Vera
 11. Ceramidet


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Aromat për trup
Postimi i ri
Çfarë bën serumi i vitaminës C për fytyrën?