Cila është mënyra më e mirë për të aplikuar shkëlqyes?
news

Cila është mënyra më e mirë për të aplikuar shkëlqyes?

Ndërsa dëshirojmë t'ju japim një përgjigje konkrete, si në shumicën e pyetjeve të grimit, përgjigja do të qëndrojë në preferencën tuaj personale, si dhe në konsistencën e shkëlqyesit suaj.

Përfitimet e aplikimit të shkëlqyesit me një brushë grimi

Brushat e grimit janë mjeti me të cilin shumë përdorues të grimit janë më të rehatshëm, pasi shumica e njerëzve fillojnë të bëjnë grimin me një brushë. brushat janë të lehta për t'u përdorur, vijnë në madhësi të ndryshme dhe ato lejojnë një aplikim shumë të butë dhe të barabartë, gjë që është veçanërisht e rëndësishme kur bëhet fjalë për shkëlqyes.

Përfitimet e aplikimit të shkëlqyesit me një shpuzë grimi

Shpuza e shpërndan produktin mirë në lëkurë dhe meqenëse shkëlqyesi është një produkt që mund të duket lehtësisht shumë i shndritshëm në fytyrë, është një mënyrë e mirë për të siguruar që të mos e teproni.

Përfitimet e aplikimit të shkëlqyesit me gishta

Ndërsa mund të mendoni se kjo metodë aplikimi është më pak sanitare se brushat e grimit ose nuk do t'ju jap një rezultat aq të mirë, përdorimi i gishtave për të aplikuar shkëlqyesin tuaj lejon një nivel të caktuar kontrolli. siç mund ta shihni dhe të ndjeni fizikisht se sa produkt po aplikoni.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Mbijetesa e Kujdesit të Flokëve në Dimër
Postimi i ri
A duhet të aplikoni fillimisht primer apo hidratues?