Mbijetesa e Kujdesit të Flokëve në Dimër
news

Mbijetesa e Kujdesit të Flokëve në Dimër

Ndërsa stina e dimrit përfshin gjëra argëtuese si festat, patinazhin në akull dhe pirjen e pijeve të nxehta, erërat e ngrira dhe nxehtësia e thatë e brendshme mund t'i dëmtojnë flokët tuaj. Po - ka gjithmonë një anë negative. Por nuk duhet të lejoni që kushtet ekstreme të motit t'ju rrëzojnë ju - ose flokët tuaj. Vetëm për shkak se temperaturat kanë rënë nuk do të thotë që shëndeti i flokëve tuaj duhet të bjerë ndjeshëm. Ne po ju ndihmojmë të ushqeni flokët e thatë dhe të zbutni pamjen e flokëve të dredhur të shkaktuar nga kapelat e dimrit me këshilla për kujdesin e flokëve dimëror, së bashku me rekomandimet tona më të mira të produkteve për kujdesin e flokëve.

  1. Përdorni një shampo dhe kondicioner hidratues
  2. Shtoni një maskë ushqyese për flokët në rutinën tuaj të kujdesit të flokëve
  3. Luftoni kërcitjen me një serum kundër kërcitjes
  4. Ulni nxehtësinë e dushit tuaj

 

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
A skadojnë produktet e grimit?
Postimi i ri
Cila është mënyra më e mirë për të aplikuar shkëlqyes?