Cili është dallimi midis maskarës së zezë dhe kafe?
news

Cili është dallimi midis maskarës së zezë dhe kafe?

Të dy nuancat janë të ngjashme, por secila ofron një efekt të ndryshëm.

Ngjyra për vetulla është një nga mënyrat më të mira për të përfunduar një grim, dhe pavarësisht nëse do të provoni një pamje që është në trend ose një pamje më neutrale, ekziston një ngjyrë për vetulla që do të plotësojë nevojat tuaja.

Gjërat bëhen interesante kur merrni parasysh se ngjyra e zezë për vetulla është shpesh nuanca standarde, por ngjyra kafe për vetulla mund të jetë gjithashtu një zgjedhje popullore. Të dyja shpesh duken të këmbyeshme, por nëse po pyesni nëse ka një ndryshim midis ngjyrës së zezë dhe ngjyrës kafe, vazhdoni të lexoni.

Pse të përdorni ngjyrën kafe për vetulla?

Ndërsa ngjyra e zezë dhe kafe do të plotësojnë bukur çdo pamje të grimit të syve, ndryshimi midis të dyjave qëndron në atë se sa e guximshme apo dramatike dëshironi të jetë pamja juaj e përgjithshme. Meqenëse ngjyra është kaq e pigmentuar, ngjyra e zezë do t'ju ndihmojë të dukeni seriozë me qerpikët tuaj, dhe ndërsa ngjyra kafe do të zgjasë dhe ngrejë qerpikët tuaj, efekti do të jetë më i hollë dhe më i butë pasi ngjyra nuk është aq e errët.

Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ndërsa ngjyra e zezë dhe kafe mund të përdoren të dyja në rutinën e bukurisë së kujtdo, nëse keni lëkurë të shëndritshme ose flokë të çelët, mund të dëshironi të kërkoni ngjyrën kafe. Ngjyra e zezë ndonjëherë mund të duket shumë e ashpër ndaj nuancave të caktuara të lëkurës ose flokëve, kështu që ngjyra kafe mund të përshtatet më mirë. Ngjyra kafe është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyeshme për njerëzit me sy të gjelbër, pasi ngjyra kafe do të nxjerrë në pah ngjyrat e ndryshme në sytë tuaj.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Cili është dallimi midis lëkurës së thatë dhe lëkurës së dehidruar?
Postimi i ri
Cili është dallimi midis vajrave hidratues dhe hidratuesit me bazë nga uji?