Formësimi i vetullave tuaja
news

Formësimi i vetullave tuaja

Balanconi tiparet tuaja të bukura me një formë vetullash për t'i komplimentuar ato.

Si të formësoni vetullat tuaja

Ndërsa forma juaj më e mirë e vetullave bazohet në formën tuaj të fytyrës, ka disa rregulla të përgjithshme që mund të ndiqni për të formuar siç duhet vetullat tuaja, edhe për fillestarët.

  1. Shënoni vetullat tuaja

Për të përcaktuar se ku duhet të fillojnë vetullat tuaja, rreshtoni një laps vetullash vertikalisht me pjesën e jashtme të hundës dhe krijoni një shenjë. Për harkun tuaj, rrotulloni lapsin në mënyrë që të jetë në linjë me pjesën e jashtme të irisit të syrit tuaj dhe, edhe një herë, shënojeni atë. Për bishtin e vetullave, rreshtoni lapsin me cepin e jashtëm të syrit dhe bëni një shenjë të vogël.

  1. Krehni vetullat tuaja

Përdorni një brushë për të krehur vetullat tuaja dhe për t'i përgatitur ato për rregullim. Kjo do të heqë qimet e humbura ose pluhurin që mund të ngjitet në vetullat tuaja dhe do t'ju lejojë të shihni formën e tyre të vërtetë.

  1. Përvijoni formën tuaj të vetullave

Duke përdorur goditje të lehta, me pendë, kufizoni formën e vetullave duke i lidhur shenjat që keni bërë më herët.

  1. Hiqni vetullat e panevojshme

Tani që keni përcaktuar formën tuaj të vetullave, mund të përdorni piskatore për të hequr qimet e vetullave që nuk bien brenda konturit tuaj.

  1. Krehni vetullat dhe përgatitni për t’i mbushur

Për herë të fundit, përdorni një brushë për të krehur vetullat tuaja dhe përgatituni t'i mbushni ato.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Si të ndriçoni sytë brenda sekondave
Postimi i ri
Si të lani fytyrën