Këshilla se si të keni flokë të shndritshëm
news

Këshilla se si të keni flokë të shndritshëm

Gjithçka që duhet të dini për të arritur fije të mëndafshta dhe me shkëlqim.

Fijet me shkëlqim janë një shenjë e flokëve të shëndetshëm, të mbajtur dhe ndriçojnë të gjithë pamjen tuaj. Nëse jeni duke pyetur veten se si të keni flokë me shkëlqim, na besoni, nuk jeni vetëm. Fatkeqësisht, flokët me shkëlqim nuk vijnë gjithmonë natyrshëm, veçanërisht kur përdorni rregullisht mjete të nxehta, zbardhues flokësh dhe ngjyrë të përhershme të flokëve.

Ndonëse mund të duhet pak punë shtesë, flokët me shkëlqim mund të arrihen kur jeni të pajisur me regjimin e duhur të kujdesit për flokët. Kjo përfshin produkte shkëlqyese, si një shampo dhe sistem zbutës për rritjen e shkëlqimit, një trajtim hidratues të flokëve dhe një trajtim me shkëlqim që përmirëson ngjyrën.

Si të keni flokë të shndritshëm

 • Kalo në një sistem të kujdesit për flokët që përmirëson shkëlqimin
 • Aplikoni një trajtim zbutës (Leave-in)
 • Përkëdhel veten me një maskë flokësh
 • Shpëlani me ujë të vakët
 • Mbroni flokët tuaj nga dielli
 • Mbroni flokët gjatë natës
 • Përdorni një vaj ose serum për flokë
 • Thani flokët në mënyrën e duhur
 • Përdorni brushën e duhur të flokëve
 • Zgjidhni ngjyrën e flokëve me kujdes
 • Përdorni një sprej flokësh me shkëlqim

 

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Çfarë mund të shkaktojë humbje të tepërt të flokëve?
Postimi i ri
Sa shpesh duhet t'i laj flokët natyral?