Pse duhet të keni një shpuzë grimi nga silikoni
news

Pse duhet të keni një shpuzë grimi nga silikoni

Brushat tuaja nuk janë të vetmet mjete efektive.

Ndërsa teknologjia dhe inovacioni i produkteve rriten dhe zhvillohen, mbajtja e një rutine bukurie plotësisht ose edhe pjesërisht të qëndrueshme bëhet më pak sfidë. Tani mund të zgjedhim shpuza të ripërdorshme për heqjen e grimit dhe produkte të tjera, si dhe të riciklojmë produkte të kujdesit për flokët, kujdesit ndaj lëkurës dhe kozmetikës. Është pjesë e arsyes pse shpuza/blenderi i grimit nga silikoni u bë një nga mjetet më në trend të ripërdorshme për aplikimin e grimit të fytyrës vite më parë.

Çfarë është një sfungjer grimi nga silikoni?

Një sfungjer grimi nga silikoni është pikërisht ajo që tingëllon - një blender grimi që është bërë nga një material silikoni. Sfungjerët e kozmetikës nga silikoni vijnë në një sërë formash dhe madhësish dhe përdoren kryesisht për të aplikuar bazën, korrektorin dhe pluhurin e fytyrës.

5 arsye për të përdorur një sfungjer grimi nga silikoni

Ka shumë arsye për të përdorur një sfungjer grimi silikoni për të përsosur pamjen tuaj të bukurisë, këtu janë pesë që kryesojnë listën tonë.

  1. Pastrim i lehtë
  2. Ruajtja e produktit
  3. Qëndrueshmëria
  4. Jetëgjatësia
  5. Jo të shtrenjta

 

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
A mund të zvogëloj poret e mëdha?
Postimi i ri
Sa zgjat maskara?