Pse ju duhet një serum i fytyrës?
news

Pse ju duhet një serum i fytyrës?

Zbuloni rëndësinë e serumeve të fytyrës dhe pse duhet të përfshini një serum fytyre në rutinën tuaj të përditshme të lëkurës për të adresuar shqetësimet e lëkurës tuaj. Mësoni përfitimet e serumeve të fytyrës.

Nga të gjitha produktet e kujdesit për lëkurën në rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën, serumet e fytyrës shpesh janë lënë pas dore. Ndoshta është se shumica e hapave të tjerë të lëkurës janë më të lehta për tu kuptuar. Ju lani fytyrën tuaj dhe është menjëherë e pastër; Aplikimi i një hidratuesi të fytyrës e bën lëkurën tuaj të ndjehet menjëherë më pak e thatë. Ende edhe nëse arsyetimi pas aplikimit të serumeve të lëkurës është më pak i njohur, këto produkte të kujdesit për fytyrën vijnë me të vërtetë me përfitime të mëdha të lëkurës. Mendoni për serumet e fytyrës si një nga hapat më të dobishëm në rutinën tuaj të bukurisë (ju madje mund t'i shtresoni ato për rezultate të shtuara).

  1. Serumet e fytyrës janë të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës

Serumet e fytyrës kanë një strukturë të hollësishme, të lehtë, e cila thith pothuajse menjëherë në lëkurë. Pra, serumet e fytyrës janë të përshtatshme për lëkurën e thatë, lëkurën normale, lëkurën me vaj dhe lëkurën e kombinuar.

  1. Ju mund të shtresoni serumin tuaj të fytyrës për rezultate të personalizuara

Nuk ka rregulla sa i përket pyetjes sa serume të fytyrës mund të shtoni në rutinën tuaj të përditshme të bukurisë, dhe ju mund të grumbulloni dy ose më shumë formula për të marrë rezultatet që po kërkoni.

  1. Serumet e fytyrës mund të synojnë shqetësime të shumta të lëkurës
  2. Serumet e fytyrës përmbajnë përbërës të lartë për lëkurën

Shumë serume të fytyrës përmbajnë përbërës si vitamina C, acid hialuronik, niacinamide, acid ferulik. Çdo përbërës ofron një përfitim të ndryshëm për lëkurën dhe mund të përfshihet me kujdes në një serum për të krijuar një formulë e cila synon shqetësime specifike për lëkurën.

 

Burimi: Lancôme

Postimi i vjetër
Çka është Centella Asiatica
Postimi i ri
Perdorimi i dimetikonit në kujdesin e lëkurës