Pudrat më të mira për lëkurën e pjekur
news

Pudrat më të mira për lëkurën e pjekur

Këto formula janë hidratuese dhe fshehin rrudhat.

Nuk është sekret që lëkura ndryshon me kalimin e moshës – kështu që rutinat tona të grimit duhet të ndryshojnë së bashku me të, në mënyrë që të inkorporojmë produkte që mund të adresojnë nevojat tona të reja. Ashtu si të gjithë të tjerët, ata me lëkurë të pjekur duan të arrijnë një pamje të shëndetshme, rrezatuese dhe grimi mund të luajë një rol të madh në këtë.

Zgjedhja e bazës së gabuar për lëkurën e pjekur mund të tërheqë vëmendjen te linjat e holla dhe rrudhat apo edhe të theksojë një çehre të shurdhër. Për lëkurë perfekte në çdo moshë, gjetja e pudrës së duhur është thelbësore – ndërsa plakeni, kjo do të thotë të gjeni një formulë që nuk thahet.

Cili lloj i pudrës është më i miri për lëkurën e pjekur?

Kur kërkoni një bazë për lëkurë të pjekur, një nga faktorët më të rëndësishëm për t'u marrë parasysh është hidratimi - anashkaloni formulat që thahen dhe kërkoni diçka hidratuese. Një tjetër gjë që është jashtëzakonisht e rëndësishme është të përfshini SPF në rutinën tuaj. Të gjitha llojet e lëkurës kanë nevojë për krem kundër diellit, por është thelbësore që ata me lëkurë të pjekur të vazhdojnë të shmangin dëmtimet nga dielli ose njollat e errëta.

Ndërsa aplikimi i SPF duhet të jetë një hap i rregullt në rutinën tuaj të përditshme, nuk dëmton nëse pudra juaj mund të ofrojë apo përmbajë gjithashtu mbrojtje shtesë nga dielli. Dëmtimi nga dielli mund të jetë një kontribues i madh në shenjat e dukshme të plakjes, prandaj konsiderojeni këtë thelbësore.

Pudrat më të mira për lëkurën e pjekur

  1. FLORMAR SMOOTH TOUCH FOUNDATION NATURAL
  2. FLORMAR PERFECT COVERAGE FOUNDATION
  3. L'OREAL INFAILLIBLE FOUNDATION 24h
  4. RIMMEL FOUNDATION LASTING FINISH
  5. FLORMAR MAT TOUCH FOUNDATION VIT-E
  6. DEBORAH MILANO EXTRA MAT PERFECTION FOUNDATION


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Luteina
Postimi i ri
Benefitet e Eksfolimit