Rutina e thjeshtë kujdesi i lëkurës për lëkurën e thatë
news

Rutina e thjeshtë kujdesi i lëkurës për lëkurën e thatë

Nuk ka asgjë si lëkura e thatë për të ulur humorin tuaj. Shpesh, lëkura e thatë mund të duket më pak rrezatuese se sa do të dëshironit. Ndiqni rutinën e mëposhtme të kujdesit të lëkurës për të ndihmuar në hidratimin e lëkurës së thatë dhe për të rritur shkëlqimin tuaj gjatë procesit.

  • Pastroni me Ujë Micellar

Kujdesi për lëkurën e thatë ka të bëjë me të qenit i butë. Kur pastroni, zgjidhni një opsion pa shpëlarje, si uji micellar, i cili nuk kërkon shpëlarje ose, më e rëndësishmja, nuk kërkon fërkim të ashpër.

  • Përdorni një skrab zbutës për fytyrën

Lëkura e thatë shpesh mund të duket e shurdhër, kështu që provoni të përdorni një skrab për fytyrën.

  • Aplikoni një hidratues me acid hialuronik

Të gjitha llojet e lëkurës kërkojnë lagështi - dhe kjo është sigurisht diçka që e kuptoni nëse keni lëkurë të thatë. Merrni parasysh përdorimin e një hidratuesi me bazë uji të formuluar me acid hialuronik dhe ujë aloe vera.

  • Vendosni një maskë për fytyrën gjatë natës para gjumit

Shfrytëzojeni sa më shumë gjumin tuaj të bukurisë duke shtuar një maskë për fytyrën gjatë natës në rutinën tuaj të bukurisë nëse keni lëkurë të thatë.

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Si të hiqni qelizat e vdekura të lëkurës nga fytyra juaj
Postimi i ri
Efektet e acidit glikolik në lëkurën tuaj?