Si të kujdeseni për lëkurën tuaj para dhe pas heqjes së qimeve të fytyrës
news

Si të kujdeseni për lëkurën tuaj para dhe pas heqjes së qimeve të fytyrës

Puna juaj nuk përfundon pasi t'i hiqmi qimet/flokët. Për të parë rezultatet më të mira me cilindo opsion për heqjen e qimeve të fytyrës që zgjidhni, sigurohuni që të ndiqni këto hapa të thjeshtë të përgatitjes dhe kujdesit pasues.

  1. Pastroni paraprakisht

Lëkura juaj duhet të jetë plotësisht e pastër përpara se të rruhet, zbardhet ose depilohet. Kjo do të thotë që asnjë grim i fytyrës nuk duhet të jetë në lëkurën tuaj.

  1. Hidratoni më pas

Për të qetësuar lëkurën tuaj pas heqjes së qimeve të fytyrës, aplikoni një hidratues të butë me përbërës hidratues, si acidi hialuronik dhe ceramidet pasi ato ndihmojnë lëkurën të mbajë lagështinë dhe të forcojë barrierën e lëkurës.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
8 mënyra të thjeshta për të hequr qimet në fytyrë
Postimi i ri
A mund të ndihmojë vaji i kokosit me rritjen e flokëve?