Si të parandaloni errësimin e njollave
news

Si të parandaloni errësimin e njollave

Ka disa hapa të thjeshtë që mund të ndërmerrni për të ndihmuar në parandalimin e errësimit të njollave dhe për të parandaluar formimin e plotë të njollave të ardhshme. Këtu është një sugjerim: Gjithçka ka të bëjë me mbrojtjen nga dielli.

Përdorni një krem dielli me spektër të gjerë me SPF 30 ose më shumë çdo ditë. Aplikojeni atë me bollëk dhe shpesh në të gjitha zonat e lëkurës që janë të ekspozuara dhe mos harroni ta riaplikoni çdo dy orë dhe pasi të keni dalë për të notuar ose keni djersitur.

Ju gjithashtu mund të vini re se njollat tuaja kanë tendencë të zbehen në dimër, dhe kjo është gjithashtu krejtësisht normale, sipas Shkollës Mjekësore të Harvardit. Thjesht vazhdoni të përdorni kremin tuaj të diellit për njollat për t'i parandaluar ato të kthehen me motin e ngrohtë.

 

Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Si të aplikoni pudrën e pluhurit si një profesionist
Postimi i ri
A është vërtet i mirë avullimi i fytyrës për lëkurën?