Si të përdorni Primer për qerpikë
news

Si të përdorni Primer për qerpikë

Një nga pjesët më të mira të përdorimit të primerit të qerpikëve është se ai kërkon vetëm dy hapa për t'ju dhënë qerpikë të përgatitur dhe të kushtëzuar.

Hapi 1. Aplikoni Primer të qerpikëve

Para se të filloni, sigurohuni që qerpikët tuaj të jenë të pastër dhe të përdorni një dredhues për qerpik për t'u dhënë formë dhe kaçurrela. Më pas, ashtu siç do të bëni me maskarë, vendoseni brushën në bazën e qerpikëve tuaj dhe lëvizeni butësisht lart. Lëreni primerin e qerpikëve të thahet përpara se të aplikoni maskarën.

Hapi 2. Aplikoni maskarën tuaj

Pasi të keni mbaruar aplikimin e primerit për qerpikët, merrni një maskarë.

A e duhet lënë të thahet Primer-i përpara se të vendosni maskarën?

Pas aplikimit të primerit tuaj, prisni rreth 15 deri në 30 sekonda që primeri të thahet përpara se të aplikoni maskarën. Kjo ju lejon të merrni të gjitha përfitimet e primerit, dhe gjithashtu ndihmon në parandalimin e çdo transferimi të ngjyrave nëse përdorni një maskarë me ngjyra të ndezura.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Pse është i rëndësishëm hidratimi i lëkurës?
Postimi i ri
5 Llojet e formulave të pudrës që duhet të dini