Si të përdorni Primer për qerpikët për të rritur efektin e maskarës
news

Si të përdorni Primer për qerpikët për të rritur efektin e maskarës

Produkti i nënvlerësuar mund të jetë sekreti për qerpikë më të mirë.

Nëse jeni përballur ndonjëherë me mbulim të copëtuar ose grim të zbehur, atëherë e dini se sa i dobishëm mund të jetë primeri. Primeri i hijeve për sy dhe primeri i buzëve mund të ndihmojnë në jetëgjatësinë e pamjes suaj të grimit, dhe disa primerë mund të ndihmojnë edhe me çështjet e kujdesit të lëkurës si skuqja ose lëkura e yndyrshme.

Kjo gjithashtu na sjell në formën më të fundit të primerit që po e duam këto ditë: primerin e maskarës. I referuar gjithashtu si primer për qerpikët, ky produkt i nënvlerësuar rrit efektet e maskarës tuaj për t'ju dhënë qerpikë më të gjatë dhe më të ngritur.

Çfarë bën një primer për qerpikët?

Primeri i qerpikëve krijon një bazë të barabartë për aplikimin e maskarës duke rritur gjithashtu volumin dhe gjatësinë për qerpikët që të duken më të plotë dhe më të gjatë. Primerët e qerpikëve gjithashtu mund të ndalojnë formimin e grumbujve të pa pastër në maskarën tuaj.

Primerët e maskarës gjithashtu shpesh njihen si kondicioner për qerpikët, duke punuar për t'u kujdesur dhe zbutur qerpikët tuaj, që është një përfitim që do të filloni ta vini re edhe më shumë pasi të përdorni vazhdimisht primerin e qerpikëve.


Burimi: L'Oréal

Postimi i vjetër
Si ta përdorni kondicionerin në mënyrën e duhur
Postimi i ri
Pse është i rëndësishëm hidratimi i lëkurës?